Pipari 2016
Pikeeri ohje
Pipareiden ääriviivat ja koristelu:
1 valkuainen
2 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehua
Täyttöpikeeri:
1 valkuainen
1- 1½ dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehua
Piparkakkutalojen kiinnityspikeeri:
1 valkuainen
noin 3 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehu
Piparkakkutalojen pursotuspikeeri:
1 valkuainen
2 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehu
Riko kananmuna ja valuta valkuainen puhtaaseen, kuivaan kulhoon. Lisää muutama tippa sitruunanmehua. Sitruuna auttaa kuorrutteen kovettumiseen. Sekoita tomusokeria sen mukaan, kuinka paksua pikeeriä haluat. Yleensä sekoitan käsivispilällä, jotta tunnen koska pikeeri on sopivan paksua, mutta tässä voit käyttää myös sähkövatkainta.
No comments:
Post a Comment