Monday, 9 October 2017

Pikeeri ohje



Pipari 2016

Pikeeri ohje

 Pipareiden ääriviivat ja koristelu:
1 valkuainen
2 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehua

Täyttöpikeeri:
1 valkuainen
1- 1½ dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehua


Piparkakkutalojen kiinnityspikeeri:
1 valkuainen
noin 3 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehu


Piparkakkutalojen pursotuspikeeri:
1 valkuainen
2 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunanmehu

Riko kananmuna ja valuta valkuainen puhtaaseen, kuivaan kulhoon. Lisää muutama tippa sitruunanmehua. Sitruuna auttaa kuorrutteen kovettumiseen. Sekoita tomusokeria sen mukaan, kuinka paksua pikeeriä haluat. Yleensä sekoitan käsivispilällä, jotta tunnen koska pikeeri on sopivan paksua, mutta tässä voit käyttää myös sähkövatkainta.





No comments:

Post a Comment

Лазаня

Рецепти за лазаня много и тази е моята. Обичам да експериментирам и в червения сос обикновено изпразвам хладилника. Зеленчуци добавям сп...