Thursday, 21 April 2016

Feta piirakoitta


Feta piirakka tai Banitsa on perinteinen Bulgarialainen piirakka jotka tarjoillaan aamiaiseksi. Tässä on toisenlainen versio siitä :)

Feta piirakoitta

500 g lehtitaikina levyjä
2 kananmunaa
200 g feta juustoa
seesaminsiemeniä

Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä. Riko munat ja ota pari lusikallista eri kuppiin voitelun vuoksi. Laita feta ja sekoita. Leikkaa taikina neliöiksi ja laita täytteet keskelle. Taita piirakat nurkasta nurkkaan ja nipistä reunat tiiviisti kiinni. Voitele pinta munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 215 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean sävyn. 








No comments:

Post a Comment

Лазаня

Рецепти за лазаня много и тази е моята. Обичам да експериментирам и в червения сос обикновено изпразвам хладилника. Зеленчуци добавям сп...