Wednesday, 14 March 2018

Tarator

Tarator on Bulgarialainen kylmä kurkkukeitto, mikä on tosi virkistävä kuumana päivänä. Taratoria voi tarjota esim. alkuruuaksi tai välipalaksi. 
Tarator
2 dl turkkilaista jogurttia
2 dl vettä
½ kurkku
1-2 valkosipulin kynttä
hienonnettua tilliä
suolaa
2 tl auringonkukan siemenen öljyä

Sekoita jogurtti,vesi, tilli, suola ja öljy. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuutioi kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa rapeakuorisen leivän kanssa.

No comments:

Post a Comment

Лазаня

Рецепти за лазаня много и тази е моята. Обичам да експериментирам и в червения сос обикновено изпразвам хладилника. Зеленчуци добавям сп...