Monday, 18 January 2016

Sitruunajuustokakku






Sitruuna juustokakku 


Ainekset


Pohja:


200 g Digestive keksejä
75 g margariinia tai voita

Täyte:

200g vanilja tuorejuusoa
200g appelsini jogurttia
4dl vispikerma
1 sitruunan mehu
½ sitruunan pintakuori
100g sitruunatahna
5 liivatetta
½ dl sokeria

Koristelu:

kermavaahto

Valmistusohje


Murskaa keksit. Sulata rasva. Sekoita tasaiseksi. Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä keksiseos vuoan pohjalle. Loita liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista sitruunamehu. Sekoita keskenään tuorejuusto, jogurtti, sitruunatahna, sokeri ja kuoriraaste. Vatka vispikerma vaahdoksi. Kiehauta sitruunamehu ja sulata joukkoon liotetut liivatteet. Sekoita liivateliemi tuorejuustoseokseen. Yhdistä kermavaahdon kanssa. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia. Pursota kermavaahdolla ruusukkeita kakun päälle.                                      

   
    




No comments:

Post a Comment

Лазаня

Рецепти за лазаня много и тази е моята. Обичам да експериментирам и в червения сос обикновено изпразвам хладилника. Зеленчуци добавям сп...