Saturday, 9 January 2016

Rouheiset sämpylät



Rouheiset sämpylät 

n.12 kpl
5dl maitoa 
50g hiivaa tai 1 pussi kuiva hiivaa
1rkl sokeria
1tl suolaa 
50g margariinia tai  ½ dl öljyä
12 dl Myllärin Sämpyläjauhoa
Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää sokeri,suola ja rasva. Sekoita jauhot taikinaan vähitellen. Jätä taikina tavallista pullataikinaa pehmeämmäksi. Anna kohota liinan alla 45minuuttia. Levitä taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle. Leikkaa levy veitsellä neliöiksi.   Anna kohota liinalla petettynä vielä 20 minuttia. 
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.








No comments:

Post a Comment

Лазаня

Рецепти за лазаня много и тази е моята. Обичам да експериментирам и в червения сос обикновено изпразвам хладилника. Зеленчуци добавям сп...